Wanneer plan ik het best een newborn sessie?

Dit plan je het beste in de eerste 14 dagen na de geboorte. Op deze leeftijd slapen de kindjes nog het beste en zijn ze houdingen gewoon. Ouder als 14 dagen maakt het moeilijker om tot het beste resultaat te komen.

Wat doe ik als mijn kindje vroeger/later geboren wordt?

Je neemt zo snel mogelijk telefonisch contact op met ons. Zo kunnen wij opzoek gaan naar een nieuwe datum in onze agenda. Wij houden rekening met het feit dat dit kan gebeuren en houden een plaats vroeger en later vrij in onze agenda.

Kan ik de digitale beelden aankopen?

Ja dit kan, je kan de rechten van een foto kopen aan een correcte prijs. Op dit moment koop je de duplicatie rechten van een foto. Zo dat je deze zelf kan gaan dupliceren. Natuurlijk hebben wij geen invloed meer over de kwaliteit van de prints, aangezien het niet meer op onze aangepaste printers gebeurt.

Heb je graag de beelden voor je digitale archief, dan hebben wij hiervoor een speciale formule.

Wanneer doe ik het beste een zwangerschapsshoot?

Deze plan je het beste in tussen week 32 en 36. Op dit moment staat je buik het mooiste en straal je het meeste. Voor het beste resultaat doe je dit in deze periode. Later is ook mogelijk maar je buik kan al gezakt zijn. Wat niet altijd het gewenste resultaat oplevert.

Met hoeveel mogen wij op de foto?

Onze studio is ruim genoeg zo dat er veel volk op de foto kan. Weet wel dat zo een grote shoot veel meer beelden oplevert en ook meer tijd van de fotograaf. Afhangend van de grote van de groep kan hiervoor extra studio tijd ingepland worden met meerprijs.

Wanneer ontvang ik mijn foto’s?

Na het plaatsen van jou bestelling gaan we aan de slag met jouw bestelling. De levertijd hangt veel af van het gekozen materiaal en product. Wij proberen elke bestelling met de grootste zorg zo snel mogelijk af te krijgen. Binnen een 2 of 3 weken kan je u volledige bestelling ophalen.